Κοινότητα Σχιζοειδούς Διαταραχής Προσωπικότητας

 
schizoid
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Σάβ Απρ 30, 2016 11:46 pm

Σχετικά με την κοινότητα

Παρ Δεκ 08, 2017 2:37 am

Η κοινότητα απευθύνεται σε άτομα που έχουν διαγνωστεί ή επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τη Σχιζοειδή Διαταραχή της Προσωπικότητας.

Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος μιας κοινότητας δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον ρόλο που έχουν οι φορείς ψυχικής υγείας. Συνεπώς εάν βρίσκεστε εδώ με την προοπτική της διάγνωσης ή της υποστήριξης, προτρέπεστε αυστηρά να απευθυνείτε προηγουμένως σε κάποιον ειδικό: viewtopic.php?f=7&t=665

Δεδομένου ότι είναι μια λίγο γνωστή και συχνά παρεξηγημένη ακόμα και από τους ειδικούς υγείας διαταραχή, η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με το σκεπτικό να έρθουν σε επαφή άτομα που ούτως ή άλλως λόγω της κατάστασής τους αποφεύγουν την επαφή με τους ανθρώπους αλλά και να βοηθήσει αυτά τα άτομα να κατανοήσουν καλύτερα αυτό που βιώνουν μέσα από τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων.

Πίσω από τη προσπάθεια βρίσκονται άτομα που έχουν τέτοια διάγνωση και όχι ειδικοί. Το αυτονότητο κανονιστικό πλαίσιο μιας τέτοιας προσπάθειας μπορεί να συνοψιστεί στους κανόνες λειτουργίας: viewtopic.php?f=7&p=677


Κατά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email επαλήθευσης του λογαριασμού. Σε περίπτωση που δεν το λάβετε, ελέγξτε εάν έχει καταλήξει στον φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam), διαφορετικά επικοινωνήστε στην φόρμα επικοινωνίας της σελίδας.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης